ضوابط غذایی وآشامیدنی

انتشار محتوا: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۱۹:۵۰ قبل از ظهر
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خرما
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یا فرموله کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه،خشک ومنجمد
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده پوششها و درزگیرهای پلیمری مورد مصرف جهت بسته بندی های فلزی درتماس با غذا
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کنندهآب معدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتیکارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر وفراورده های لبنی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری گندم
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده(شناسه بهداشتی کارگاهی)
حداقل ضوابط واحدهای تولیدکننده ظروف پلیمری جهت بسته بندی روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه ، آب سبزیجات و صیفی جات ، نکتار، انواع نوشیدنی ، شربت ، کنسان
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، گلاب وعرقیات ، عصاره های گیاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آردغلات وحبوبات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی(گوشتی و غیر گوشتی)
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خاک رنگبر(بنتونیت)در فرایند تصفیه روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
حدود مجاز رنگ در مواد غذایی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای کشت وتولید زیست توده اسپیرولینا وفرآوردههای رنگیآن
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا)
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس